Distribuitor L’Oreal, Garnier, Johnson Wax, Nivea, Londa Professional, Ficosota, Bic - Galați,Brăila,Buzău,Vrancea,Tulcea

Distributie

Obiectul principal al firmei noastre este distribuția produselor cosmetice pentru magazinele retail și a produselor cosmetice și accesoriilor destinate saloanelor de coafură și înfrumusețare.

Beneficiind de o structura comunicațională bine pusă la punct, de un parc auto format din peste 25 de autoturisme și autoutilitare și de o echipă de vânzări foarte bine pregatită, firma noastra acționează pe raza a 5 județe din SE României (Galați, Brăila, Buzău, Vrancea, Tulcea), acoperind nu mai puțin de 2.500.000 de locuitori, mare parte dintre aceștia având câștiguri salariale peste media pe economie.

Ficosota

 

Ficosota Ltd. a fost înfiinţată în anul 1994 în Bulgaria, însă multe dintre brandurile companiei au devenit jucători importanţi şi pe pieţele externe. Ficosota îşi vinde produsele în peste 40 de ţări de pe mai multe continente, cu birouri noi în New York şi Singapore.

În România, Ficosota este prezentă de peste 10 ani şi îşi desfăşoară activitatea într-o gamă largă de categorii de produse: detergenţi de rufe (Savex), balsamuri de rufe (Semana), săpunuri (Teo), scutece şi şerveţele umede pentru copii (Pufies), hârtie igienică (Milde, Emeka), prosoape de bucătărie din hârtie (Emeka).

 

BellaAndrada SRL este distribuitor al produselor companiei TZMO România SRL pentru județele Galați, Brăila, Buzău și Vrancea. TZMO România este membră a holdingului polonez TZMO SA și activează pe piața românească din anul 1997.

TZMO România SRL este membră a grupului polonez TZMO S.A. Capital Group şi activează pe piaţa românească din anul 1997. Produsele comercializate de Bella România se regăsesc sub mărcile Bella, Bella Perfecta, Bella Panty, Bella Tampo, Bella Medica, Bella Cotton, Bella Baby Happy, Bella Baby Delfi, Bella No 1, Seni, Matopat, Dr Max, Eva Natura şi Kanion.

Johnson-WaxIncepand cu data de 1 august 2005, ANDRADA SRL este distribuitorul autorizat al produselor cunoscutei companii SC JOHNSON WAX: Raid, Pronto, Oust, Glade, Duck, Mr. Muscolo, Off!, Autan.

Zona de distributie a firmei noastre pentru produsele Johnson Wax este: Galati, Braila, Buzau si Vrancea.

Londa Professional

Londa Professional a fost sinonimul parului frumos pentru multi ani. Succesul a fost determinat de colaborarea stransa cu clientii LONDA, care a dus la dezvoltarea unor produse de calitate, cu formule inovative, ce acopera in intregime nevoile profesionistilor. Datorita istoriei sale indelungate in Europa de Est si a valorilor sale orientate catre parteneri, Londa Professional este partenerul perfect pentru a-ti construi un viitor de succes pentru afacerea ta.

L'OrealDe la 1 ianuarie 2006, Andrada SRL este distribuitorul zonal al firmei L’Oreal Romania, importator oficial al produselor L’Oreal, Garnier,Maybelline.

Prezenta in peste 120 tari, marca L’Oréal Paris se dezvolta in jurul aceleiasi filozofii: aceea de A INOVA si de a oferi unui numar cat mai mare de consumatori produse dintre cele mai performante, la cele mai bune preturi. Impactul pe care il are compania si motivele reusitei L’Oreal Paris deriva in mod incontestabil din Cercetare si din resursele substantiale pe care compania le aloca acestui domeniu. 

NiveaNIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial, fiind si unul dintre cele mai iubite branduri in randul consumatorilor de toate varstele. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA, parte a companiei germane Beiersdorf, reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii.

Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

bic-romania
BIC este o companie de familie, cotată la bursa din Paris, lider mondial în produse de papetărie, brichete, aparate de ras.
De peste 60 de ani, BIC își onorează tradiția de a oferi opțiuni de înaltă calitate, simple, inventive și fiabile pentru oricine, oriunde, oricând.

BIC România oferă o gamă variată de instrumente de scris BIC®, creioane de colorat şi markere de colorat BIC® Kids, corectoare Tipp-Ex®, precum şi brichete de buzunar, brichete utilitare BIC® şi aparate de ras BIC® pentru barbati şi femei.